Příchuť rolničky
*
marně skrývám
příchuť prastaré touhy
rolnička na černé zazvoní
a poprvé
promluví hlasem zatracení
láká
nemožné se bránit
bezectně
když vplouvá do minula
a tkaničku
vkládá do dlaní
ta hra
rozložená po hvězdách
zní nesmělými údery
vkradla se do pocitů
a žhavě doutná
vím
že jen s láskou
máme naději
mraky slyšet plout
a vidět
nová svítání
*
Přečteno 413x
Tipy 46
Poslední tipující: gallatea, Azure angel, enigman, ECHO PARAZIT, TetaKazi, Žqáry, vodnař, Psavec, Denael, a_tao, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)