Neboj se děvče
Anotace: rád bych jí pomohl
dušička jak prasátko plné mincí
jak prasátko co rozbilo se o podlahu
A drobné rozsypané pod lavicí
Dušička která potřebuje dlahu
Chtěl bych slepit ty střepy
A mince vrátit do kasy
Bože nejsem slepí
Pověz děvče kdopak jsi
Nejsem anděl ani božská ruka
Jen mi pověz co tě zlomilo
Přijmi pomoc obyčejného kluka
Ať slepíme prasátko co se rozbilo
Přečteno 304x
Tipy 20
Poslední tipující: Live to fight, Leedram, labuť, NikitaNikaT., Avola, Kubino 2, E.T.Jane, whiolet, CULIKATÁ, chicacheca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)