Ružový..
Ružových vôní
dotyky cítim
skladám poklony
tajomstvám skrytým
v okvetných lístkoch
jednofarebných
majú tak blízko
do brán malebných
ružových tunelov
láskavých tvarov
kvetnatých kuželov
na hrudi, s tvárou
a v nej pier okrasou
pár zreníc slnka
ráno vnem z obrazov
tón cit vybrnká
spanilý, pre ružu
kráľovnu vôní
šepot snov - šu šu šu
budík prezvoní
Přečteno 365x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, hašlerka, labuť, NikitaNikaT., Mbonita, tato22, Květka Š., šuměnka, ...
Komentáře (0)