?
Pasovať k niekomu tak, ako k Tebe.
Ešte aspoň raz
bude to snáď tak - -
nahováram sama sebe.
Opäť chytím dúhu do dlaní
a slnečný lúč ma viac nezraní.
Opäť zažiť bezváhový stav
aj napriek tiaži siločiar.
Doletieť ku vlastnej galaxii
a všetky sny tam vo dvojici
premeniť na krásnu skutočnosť;
- zámer je to čistý.
Pasovať k niekomu tak, ako k Tebe.
Čo ak to už možné nie je?
Přečteno 389x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Mbonita, labuť, Květka Š., NikitaNikaT., Zasr. romantik, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)