Dřevěnej
Až si jednou uřízneš cirkulárkou ruku
a zasviníš tak celou stodolu,
ta krev, kterou uvidíš,
bude ze srdce, který si právě rozřezal.
A i když ti tu ruku zase přišijou,
na prkně už na furt bude čára,
která ti vždycky připomene,
jaký seš dřevo.
Komentáře (2)
Komentujících (2)