TAK PROČ JSI ZOUFÁŠ?
Kam chodí spát naděje
když doufáš
že láska do srdce se nalije
když zoufáš
umřeli jsme do zátiší
v krajkách moře
vlny šumí a neslyší
tep hrudě v hoře
zkamení vzducholoď
poháněná slovy
a co lodivod
proč perlu loví
na dně
a ne v srdci
proč to bolí tak ladně
a tak brzy
proč tělo chřadne
a tebe mrzí
naše setkání
a pramen co tryská z očí
když v tobě pukla skála
proč ti teď,strach nahání
láska co končí
když jsi se jí tak bála!
Přečteno 302x
Tipy 16
Poslední tipující: hatlapatla, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, labuť, hašlerka, zenge, Kars, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)