Já věděla, proč zarytě odmítám jezdit na tábory... Tý básni ale (snad - namlouvám si) rozumím, líbí se mi tvá upřímnost k sobě... spousta lidí tohle nedokáže.
16.07.2011 22:52:00 | Oslice
Též nosím kousek dětství v sobě, ale bez ubližování druhým.Za napsání tip, za postoj k slabším velký mínus.Kdo si troufá na slabší je sám veliký slaboch.Doufám, že je to jen text:-)
16.07.2011 12:37:00 | CULIKATÁ
no Osobo, tohle ti teda netipnu :) za jedno jsem zarytým zastáncem nejdříve ponožek a pak kalhot...a za druhé..kolegyne/kolego nikotine..to si delate prdel? :D ma si vazit toho, ze se zucastnoval ublizovani "tech slabsich" ..tohle bych si treba v sobe nechtela nosit :D:D:D:D lol... ale jinak doufam, ze mas i hezci vzpominky :))
16.07.2011 07:57:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..