HLEDÁM
Hledám výrazy
stíny tvé tváře
sluneční obrazy
zahalené v páře
hledám důkazy
hřích ve tvých očích
větrné boční nárazy
když do tebe vkročí
hledám úkazy
stopy prstu jež tě obléhaly
vášeň z mosazi
a svůdné zkapalněné krystaly
hledám odkazy
uvolněné svaly v bocích
srdeční odrazy
tikot něhy po nocích
hledám vzkazy
zbytek tepla na tvých rtech
zbořené zátarasy
kousek mého světla ve tvých snech
hledám polohlasy
co šeptají
výšky i basy
ty naše poločasy
už dávno odpískaly
když sešli jsme z trasy
už nehledám krásy
vzala sis je sebou
a dala armádě spásy
než mi tě odvedou
už nehledám jasy
a obětí jiné ženy
všechny ty časy
byly jak z mořské pěny!
Přečteno 355x
Tipy 21
Poslední tipující: Mbonita, hatlapatla, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT, labuť, Lady Carmila- Políbená mlhou.., CULIKATÁ, Elyona, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)