znovuzrození porozumění
vytváříš v mém srdci prostor
jež má Božskou podstatu
vracíš smysl samotné mé entitě
v tolika krocích se vrací
to co nemůžeme
nikdy a ničím překlenout
a za tím vším
čtyřiadvacetihodinové osamocení
kousek po kousku odervané
náruč prázdna po nocích mne objímá
v barvě ohňových keřů koupu se a zároveň topím
a když se rdíš tak planu
záblesk - chvění - toužení
nepohasínající odloučení
naposled mizející do řeky lamající se ve vodopád
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Emmelia, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)