Dávka lásky
V opojení lásky jsem žila
Žalu jsem se neubránila
Dávku lásky mi dal,
další neobjednal.
Víra má neoblomná byla
jeho však zradila.
Strach či zmatek nebo cizí host
změnila se jeho rozhodnost?
Rozklepaná a zmatená v koutě
hledám své doupě.
V nula pět pravda vyplula
vše zabila.
Slova, večery i doteky
co ted řadím do kartotéky.
V hlavě píseň zní,
že naděje umírá poslední.
Tak čekám na dealera a objednávku,
co přinese mi novou dávku.
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Pevya, Admen, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)