Vzpomínka
Vzpomínám na dívku,
co se mnou trávila patnáct minut
každý den ráno, když jsem čekal na autobus.
Byla mi zima a ona mě hřála,
byl jsem sám a ona mě líbala.
Ale já celý život nemiloval ji,
ale tu vzpomínku,
kterou nakonec odválo podzimní listí.
Další zimu už mě nikdo nehřál.
I ta největší láska může být falešná.
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)