Anotace: pro člověka který to číst nebude...a snad ani nechce
Jee ahojda andilku :).Zrovna si říkám, že bych ti zase měla napísat mailíka, bo sem se už zas dlouho neozvala a teď tady najdu tvoje nový dílko... Tak věř, že na tebe myslím :)!!!A přeju ať zvládneš všechno s čím se právě potýkáš!!
08.02.2006 20:56:00 | petulinka :)