Můžeš předstírat....
Anotace: ...vzdechy ticha
Můžeš předstírat
můžeš mi lhát
kreaturo podivna
smíchu
lidem
zalknutá...
Ale rty barvy malin,
a já vím,
že nemůžu dál,
rty barvy malin,
pokožka bílá jako sníh...
Pavučino
vonící svobodou
něžnosti
ruce polámané
těžkosti
pírko na dně plující
kate
mojí úzkosti...
Ale rty barvy malin,
a já vím,
že nemůžu dál,
rty barvy malin,
pokožka bílá jako sníh...
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)