Milovat mne znamená, že mobil mlčí,
milovat mne znamená, že touha vlčí,
milovat mne znamená, že slova spějí,
milovat mne znamená, že zase nejím.
Milovat mne znamená, že čas netlačí,
milovat mne znamená, že prázdná váza postačí
milovat mne za úplňku, temné noci i rozbřesku,
milovat mne znamená, že pláčí oči plné stesku.