S otvoreným koncom
je to ako keď
rybám chýba voda
niečo,čo cítiš,
že potrebuješ
ale je to na zozname
chýbajúcich vecí
sedíš a húpaš sa
v rytme novej samby
tvár máš mokrú od sĺz
a pri návšteve sa tváriš
že si veľmi šťastný
tabletky chutia ako lentilky
a infúzia ako ľadový čaj
ktorý máš najradšej
niečo sa deje
neopísateľné
neidentifikovateľné
proste len niečo
a tak tam sedíš
a rozmýšľaš
kde je chyba
či má zmysel ďalej ísť
aj keď kolená sa ešte chvejú
či vydržať
či zovrieť päsť
a novému dňu
vôbec neprekáža
či ho chceš privítať
príde bez opýtania
....
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: nebech, Elisha, Fanosh, hloubavá
Komentáře (1)
Komentujících (1)