porno
cejtím, jak mě
mění
v tramvajích a autobusech
uvolňuji místo
starším ženám
zdravím školačky
ve školních
uniformách
a dychtivě pozoruji ženy,
co venčí
svoje psy
mění mě
čím dál častěji vidím věci,
který jsem neviděl
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, hatlapatla, tato22, frangir
Komentáře (1)
Komentujících (1)