Špatný sen
Anotace: rozchod na zkoušku...a já nevím, jestli to zkusit znovu nebo ne...
Zdál se mi sen o hodném muži,
ač konec, řekli jsme, srdce dál touží.
Sen o tom, že nechce mě zpět,
krátká řeč na závěr, uvadl květ.
Květ naší lásky, co přerostlo v přátelství,
bylo pevné, však vášeň chybí s ním.
Na zkoušku rozchod, to třeba pomůže,
ale já nevím, zda chci ho zas za muže.
Co on, co se mu honí hlavou,
netuším nevím, jen e-maily klamou.
Za měsíc dáme sraz, snad něco se dozvím,
snad šanci máme, však nevím co s ní,
zda zkusit to znovu má vůbec cenu,
nebo jen netoužit po starém věnu,
zda chce mě zpět a já zas jeho,
hlava mi nebere co dít se mělo,
srdce mi říká, že snad už je čas
odejít jinam a zkusit to zas,
však já stále váhám, lehké to není,
po tolika letech krásného snění
se sebrat a odejít za novým poznáním,
svě není růžový a já se ztrácím...
ve vlastních myšlenkách, co smysl nemají,
rozum mi temní a všichni zapomínají...
Přečteno 446x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, James Libustka, Mraveneček, Donne, hatlapatla, Fanosh
Komentáře (3)
Komentujících (3)