Malá mořská víla
Anotace: téma stále opakované
Hvězdy jsou navečer
Poslední oči bdící
Do jejich dálných sfér
Nahlíží nešťastníci
Od vodní hladiny
Jde noční pára jemně
Tvůj pohled jediný
Se zazrcadlil ve mně
Pro náhlý prudký cit
Oddána vášni zcela
Svolná vše opustit
Jsem světu oněměla
Po cestách kudys šel
Prostřený písek bílý
Za tebou krvácel
Stopami mořské víly
Jak bývá nesnadné
Miláčka políbiti
Nezájem lásku tne
A utopí ji v síti
Na nebi odvěkém
Se dálné hvězdy klenou
Nechána člověkem
Jsem chladnou mořskou pěnou
Přečteno 512x
Tipy 41
Poslední tipující: Noc17, Emmelia, whiolet, TetaKazi, ilona, Juan Francesco de Faro, Lota, Houda, Zasr. romantik, zenge, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)