rozpálená
na rozpálených tvářích
syčí šedý déšť
řekni mi co chceš
a proč se mi krev vaří
na rozpálené dlani
studí černý prach
letím jako v snách
a chci si splnit přání
na rozpáleném těle
taje bílý sníh
dotek retů tvých
však hřeje na mém čele
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Houda, šuměnka, CULIKATÁ, Donne, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)