podivná
je mi tak podivno
smutno i do smíchu
šeptám ti hlasitě
a křičím potichu
že je mi podivno
k smíchu i pláči
že jsme dva milenci
že jsme dva rváči
je mi tak podivno
do slz i úsměvu
moci se rozhodnout
do breku - do zpěvu
moci se rozhodnout
dřív než mi zmizíš
než se sám rozhodneš
než mi to zkazíš
je mi tak podivno
v slzách se směji
směji se nám dvěma
a našemu ději
směji se nám dvěma
nad námi pláči
že jsme dva milenci
že jsme dva rváči
Přečteno 402x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, whiolet, šuměnka, Live to fight, labuť, CULIKATÁ, Kapka, Houda, James Libustka, Víla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)