Láska dvou
Anotace: Každý z nás hledá velkou lásku. Někdo ji najde a někdo ji stále hledá. My ji našli. Nebylo vždy vše krásné a růžové, ale vždy jsme vše překonali a máme do budoucna velké plány.Jen taková vzpomínka na hledání........
Hledala jsem jistotu,
že milovat znamená
žít životem toho druhého........
Na malou chvíli vykradená být
létem beze snů
a neztrácet sílu snít.
V řadě stát na štěstí
a myslet na Tebe
na lásku, která kolem proletí.
Žít někdy na sekeru,
Babylón v srdci mít,
beze slov za ruce se vzít.
Zastavit čas,
a smazat všechny sváry,
odhodit zlo na máry a žít.
Našla jsem jistotu, skálu,
mám Tebe miláčku,
naši velkou lásku...............
Přečteno 646x
Tipy 48
Poslední tipující: takova, drew, tato22, Agniezka, la loba, mírně kousavý králík, andel.smrti, zelená víla, EM EM, zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)