Kouzlo v tobě
...Raní světlo zahalilo nebe
kouzlo noci se vytratilo
v paprscích slunce vidím tebe
poslední kouzlo co tu zbylo
za chvíli daleko budeš
a já blázen chci tě mít
svou cestou si pudeš
a snad to tak má být
v mém srdci, ale hluboka zůstaneš
zakousla ses co nejvíc to šlo
chci tě hlídat dokud nevstaneš
hlídat tvé kouzlo, aby neodešlo...
Přečteno 1081x
Tipy 3
Poslední tipující: Juliete, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)