Romance červencových večerů
Až vzplanou mraky červánky,
odemknu svá vrátka.
A zadívám se do dálky,
láska je loď vratká.
K ránu jsme se milovali,
a rosa klesala.
A sliby si svaté dali,
když pára stoupala.
A pak jsme si požehnali,
a šli jsme k jiným spát.
Pro sebe si něco vzali!
Tak pojď se lásko kát ...
Přečteno 830x
Tipy 18
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Emmelia, jitka.svobodova, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Mbonita, hloubavá, CULIKATÁ
Komentáře (0)