Nedůvěra
Anotace: ..klišé,ale přece jen je nedůvěra ničitel vztahů..
růže z keře vzácného
proč nevěříš, že nechci jiného.
do vázy si tebe dám
proč nevěříš, že jen tebe v hlavě mám.
z okna vítr ledový zavane
proč nevěříš, že semnou se ti nic nestane.
čerstvou vodu musím ti přidat
proč nevěříš, že o tebe se s láskou chci bát.
až první plátek opadne
proč nepřiznáš si, že sdce mé a tvé do sebe zapadne.
i přes malou lež, která růži oklame
jen jediný člowěk ti vždycky věrný zůstane...
Komentáře (0)