Pravá láska
Anotace: Taková krátká :)
**
Čekám na tu krásku pravou,
na tu pěknou a milovanou,
na tu dívku správnou,
u které mé city nepřestanou.
Čekám celou věky
a nikde jí nenalézám,
přebrodil bych řeky,
abych jí našel.
Jakmile jí naleznu,
láskou jí zahrnu,
kolenama poklesnu,
na zem plnou trnů.
Komentáře (0)