Její jméno
Anotace: zní.....úleva! :o)
Pomalu přichází ke mě
moje přítelkyně,
po špičkách a jemně,
na čelo políbí mě!
Objímá mě
a hladí zvolna,
zkoumá,
zda-li jsem svolná.
A já objímám ji taky,
nic zlého v tom není!
Nad námi plují mraky
a já cítím soznění.
Její jméno zní........ ÚLEVA!
Komentáře (3)
Komentujících (2)