Polibek
Spíš a já tajím dech
čas ten zastavil spěch
Dlaním dej sílu hřát
lásku pusť k sobě dál...
Z řas sundej voál slz
na víčka vdechni touhu skrz
Rtům vpiš slova z baldachýnu
a mně daruj kopretinu...
"třeba v květináči"
Dones hrnek plný smíchu
zamíchej ho až Ti kývnu
Rozsyp nebe do polštáře
pocukruj mé horké tváře..
polibkem samotáře...
Přečteno 693x
Tipy 41
Poslední tipující: Jiná, Belmon, sobý hnusec, Queer, ECHO PARAZIT, Marcone, hatlapatla, Nola77, Sýkorka07, Kubino 2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)