Nepospíchej
S mojí maličkostí
hravou snaživostí
poskládám z tebe obraz
namaluju tě ve větách
neměj strach
dám ti jména všech velikostí
mé mysli
s tím správným pravopisem
poznáš štěstí
nezatínej je
pěsti
já jsem ta správná volba
smiluji se nad tebou při popravě
zvolna dýchej
a až budem spolu o samotě
budu vrnět jako kotě
ale nikam nepospíchej
Přečteno 373x
Tipy 12
Poslední tipující: Kubino 2, efeeez, Emmelia, Zasr. romantik, Houda, Láďa
Komentáře (1)
Komentujících (1)