tentokráte ale to ale byla ztráta moje (mojí lásky) to je úplně něco jiného, každopádně to byl věřím jen momentální pocit, který přešel
27.07.2011 20:54:00 | Meriel
Někdy pocítíme skutečnou ztrátu, až když opravdu nastane... někdy jen v představách nás u srdce zabolí, když jenom pomyslíme... ale nač se zabývat věcmi bolavými, pokud je něco, co lze řešit, a jak řéká jeden můj kamarád "Všecko se dá řešit, jenom člověku musí chcít, odhodlat se", pak ať se to vyřeší hned... pokud to není důležité, nechť život dál plyne si volně a vnímej krásu... třebas jen tu kolem sebe.
25.07.2011 22:15:00 | NikitaNikaT.