Do svého smutnění
trpce se pohroužíš
nastal čas neděle
a vězni mlčí.
Dva láskou zraněni
Já toužím, ty toužíš
zkazka pro dospělé
O mácích vlčích.
Ještě, než odejde
chvění tak mámivé
ztratí se v oblacích
poslední hvězda.
Být šťastným? To nejde,
jen chvilky ohnivé
na starých matracích
mohou se nezdat...
Nemůžu si pomoct, ale dneska tady čtu jedno skvělé dílko za druhým. To je teda příjemné ráno.
Hrozně moc jsi to vystihl. Přesně. Nevím, co k tomu dodat než jen, že se mi to strašně líbí. Super.