Jako listy v alejích stromů
Šeptám ti sladká slova do vlasů
Probouzím vřavy blesků a hromů
Jež budí lidi z časů i nečasů
Jsem hořká jak slza z tvého oka
Co prolilo vody nade mnou spousty
Mé hrdlo jen krev tvoji lačně teď loká
A nezkrotně dusí se tvým tělem sousty
Mé druhé já- ta zrůda lačnící
Tělo tvé nebohé nemá již konců
Mé druhé já, ta stvůra ničící
Drásá tvé srdce i srdce všech zvonců