Projížďka nocí
Vezmu tě ven,
do tmavé noci,
není to sen,
o temné moci.
Na hvězdy zářící,
budem se dívat,
a pomalu k sobě,
budeme splývat.
Vezmu tě s sebou,
na projížďku nocí,
já chci být s tebou,
já chci ti pomoci.
Nikdo se tě nedotke,
když budeš mi na blízku,
nic ti nikdo nepodotkne,
když máš mě na řetízku.
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
Komentáře (0)