Monitorování

Monitorování

Anotace: Osmiřádek

Snad je svět velké zločinecké doupě,
a proto spadnou ceny akcií.
Pardón, zda mluvím sobecky a hloupě
- burzy, neburzy - prostě já chci ji.

Jen ona totiž roste u mě v kurzu
má ráda valčík, rum i kofilu.
To je ten důvod, proč spíš než tu burzu
sleduju stav na jejím profilu.
Autor Mr.George, 27.07.2011
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, jondys, Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vynikající metafora za nápad dva bludištáky.

27.07.2011 20:44:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel