Odevzdaná
Anotace: tak po dlouhé době nevybouřených pocitů hážu "na papír" pohnutky mojí duše :)
Kam mě to vedeš
šedivou nocí?
S klapkami na uších,
co se teď nosí.
Není čas otázek,
táhneš mě za ruku,
v rychlosti odhodím
nezbytnou paruku.
Na další zastávce
stojím již nahá
bez těch všech přetvářek
ti odevzdaná.
Všechny tvé představy
začínám chápat,
necháš mě bezcitně
v bolesti tápat.
"Poraď si sama"
ty sám mi to radíš,
potom mě potichu
na prsou hladíš.
Hledám svou spásu a
nacházím tebe,
ty jsi můj učitel,
cesta do nebe.
Pokusit uvěřit,
nalézat lásku
snažím se každý den
sundat tvou masku.
Jednou to přijde a
budeme šťastni,
bez všech těch otázek
co jsou mi vlastní.
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, James Libustka, Vlk v rouše, Meriel
Komentáře (0)