Odmítání
Moje srdce blouzní láskou,
odmítáno jednou kráskou.
Jak se na mě zadívá,
srdce se mi rozplývá.
Potom tvrdě narazí,
všechno se tím pokazí.
Proč ta kráska není má,
když ji srdce vábí dál.
Proč mi srdce nechce dát,
když ji mám tak tuze rád.
Aspoň ve snech si jen má,
než se ráno musí vstát.
Až se ráno probudím,
zas nemám, co chci tak mít.
Komentáře (0)