SVĚT CO NÁM NEPATŘÍ
Svět před tím než jsem tě poznal
svět co neměl žádné hranice
a pak vzal jsem tebe
a ty mne do náruče
měli jsme možnost nepodlehnout
jeden druhého nevyslechnout
dívaje se z očí do očí
na nádvoří chrámu jménem láska!!
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, malá slečna, páááááááá, Emmelia, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)