Tajné přání
Štěstí z lásky pramení,
mně přivádí trápení.
Tohle všechno nesnesu,
mám však něco v úmyslu.
Od svítání do svítání,
hledám svoje tajná přání.
Jedno najít nemohu,
lásky plnou oblohu.
Lásku člověk těžko najde,
sama si ho jednou najde.
Komentáře (0)