Par avion
Anotace: Pošťácká IV: Setkání
*
Na křídlech touhy za tebou
letím a je mi tak krásně
motory řvou tak hlasně
Lásko, dešťové kapky zebou
To prší mi štěstí já vím
za chvilku zase spolu
u jednoho stolu
Lásko, na tebe se těším
Zítra ...
*
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mbonita, CULIKATÁ, jethullfan, hašlerka, efeeez
Komentáře (0)