Stairway to Heaven
Štětec stříká do všech stran,
popsal bloky papíru.
Na kusy je nehty drán.
*
*
Z krepového kašmíru.
Spřádá kolovrat černých ran,
oblek na pohřeb šije ti namíru.
Nese v ruce jenom potíž,
bolest kterou nepochopíš.
Tónuje hnědým mořidlem
Monogram vyšívá na můj lem.
Zbavuji se anémie.
Záblesky.. ta jeho šíje ..
horko mne lije.
Vzpomínka
..bije :(
Napiš slova a odhoď je ke hvězdám.
Houslový klíč spěchá
odemknout nebesa.
*
*
Třeba si postav Stairway to heaven.
Přečteno 323x
Tipy 21
Poslední tipující: Špáďa, casla, hloubavá, la loba, Juan Francesco de Faro, labuť, Mbonita, čas.běží, CULIKATÁ, jethullfan, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)