Uprostřed krajiny
obklopen stromovím
čekám tu na tebe
a skalám ledovým
snažím se vysvětlit
že tu čas nemarním
protože bez tebe
"Snad jednou to pochopí."
hledím tu na sebe
ale nic nevidím
jen prázdný odraz
na vodní hladině
který ve vteřině
tiše se rozplyne
a zanechá
duši tak prázdnou
až srdce uvadá.