Maruško, moc hezky napsané, toužící, ale také hondně upřímné, přeju Ti z celého srdce by se cesta Tvá jenom láskou proplétala... láskou, která bude napořád.
10.08.2011 19:39:00 | NikitaNikaT.
...já už chci mít hlavně svatej pokoj-haha...tak si hlavně užívej to co máš a netrap se pro to co nemáš,já jim nevěřím parchantům,jsou náramě pohodlný a uměj v tom chodit ale když nám ublížej můžem si za to samy protože většinou nechceme vidět pravdu...
01.08.2011 09:33:00 | la loba