Promin
Chybíš mi, krásko,
chybíš mi moc,
jak chtěl bych ti říct,
tvůj úsměv je skvost.
Hřejivé teplo z něj vychází,
vymaní mě z každých nesnází.
Však nejde jej přehlížet,
to opravdu ne.
Nechtěj to po mně,
nejde to, prostě ne.
Prosím odpusť mi,
za to co jsem řek.
Nechal jsem se unést,
a všechno jsem splet.
Každý z nás dělá chyby,
a hle i já se sek.
Však já prosím jen o jedno,
tvůj úsměv stále a teď.
Přečteno 507x
Tipy 8
Poslední tipující: Neustále přemýšlející, Back to Blackness, CULIKATÁ, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)