Chybíš mi...
Den za dnem mi chybíš stále víc,
však stále nezmůžu s tím nic.
Chybí mi tvůj hlas, ruce i oči,
jen vzponínka na ně se mnou točí.
Chybí mi vůně tvýho těla,
dotkout se tě bych chtěla.
Dotkout a líbat tě,
obejmout tě, kéž i to jednou jde.
Mé srdce po tvém touží,
že ho nechceš to si nezaslouží.
Chybíš mi lásko má.
Celým srdcem i duší jsem navěky tvá.
Přečteno 540x
Tipy 3
Poslední tipující: FrankieLamprt, tato22
Komentáře (0)