Pokyny
Anotace: Pokyny? Pochyby? Pokání? Ne. Ale musím si to už konečně vrýt do paměti
Svlečená před osudem
Plným požárů podpaluju loučí
Satanovu ranní cigaretu,
Když s úsměvem rozřezává další jizvu.
Na černém trhu zkusila jsem
Vydražit posledních sto gramů
Sebeklamu pro jediný náznak
Falešných nadějí.
Bez úspěchu.
Prach ze spálených plic
Rozfoukává dech zakázaných úst
Zpátky do Pandořiny skříňky
Pod mojí postelí.
Generálové mi na lýtko
Malují pokyny
Pro její brzké užití
Ke zničení všech ztrouchnivělých
A plesnivých přání.
Protože ty nejsi.
A nikdy jsi neměl být.
Se mnou.
Přečteno 463x
Tipy 15
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, gallatea, Víla, Judita, Denael, whiolet, Nikotin, Actafool
Komentáře (3)
Komentujících (3)