Krásné a skvěle napsané. ST!*** láska se krade vzájemně... to aby se mohla vzájemně vracel a znovu láskou loupit...
10.08.2011 18:53:00 | NikitaNikaT.
Něžně krásná, jako láska... i když bez té poslední věty mi přijde ucelenější a hezčí... ale já nejsem autor a můj názor není podstatný.
02.08.2011 23:14:00 | labuť
samota je sice prázdná,ale taky má něco do sebe-básen i o lásce muže být pěkná a tato má vysokou úroven. ty tohle prostě umíš.
01.08.2011 19:39:00 | ECHO PARAZIT