Hádej
Hádej mi osud
a řekni co víš
Lásku mi vyčaruj
a cestu jím zkřiž...
Co za to?
chtivě se ptáš
Krásu Ti daruji
a svůj pláč...
Noc v úplňku
pramen dlouhých vlasů
Dlaně plné písku
a tón mého hlasu..
Srdeční tep
to náhlé vzrušení
Nádech plný vět
a jedno malé loučení...
teď...
Přečteno 535x
Tipy 40
Poslední tipující: Chico1, Jiná, NikitaNikaT., hatlapatla, Belmon, francouzka, sobý hnusec, labuť, Marcone, Queer, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)