Mnnno, hólka! Ty musíš bejt teda pjekně zaláskovaná :-)!POMOCT! Tohle tryská přímo od zdroje!
21.08.2011 02:23:00 | Hannazka
Tak upřímné a s hloubkou psané, ze samého nitra srdce, z hloubi duše... Nocuš, Tvé dílko mne velice zaujalo a věř, že nejsi sama, kdo takto to cítí... opravdová láska je jenom jedna, ta skutečná...
14.08.2011 08:52:00 | NikitaNikaT.
to gabkin: není nad to mít čtenáře, kteří si poradí v každé životní situaci :)))
Vapiti....nebůůůůj s Tebou já budu hrát jen člověče nezlob se :)
02.08.2011 18:13:00 | Noc17
Láska dělá člověka silným..ano..
tvá láska musí být osudová
a tvůj muž jedinečný...
musíte být snový pár:-)
ST
02.08.2011 08:22:00 | Mbonita