Anotace: ...
Tahle báseň je něhou utkána - moc krásná byla: žena, chvíle, lásky most - děkujíc za upřímnost
ST
07.08.2011 09:48:00 | Veselý Drak
Takové vzpomínky jsou milé, projasní o samotě chvíle a chce se do prázdna řvát, miluji tě a mám tě rád
ST
04.08.2011 07:45:00 | Kars
Taky mě samota nezebe,
když vzpomenu, drahý můj, na Tebe.
V meandrech poklidných
spočívá naše řeka
žití
a já už dávno vím,
že pokud na nás v dáli
bouře čeká,
dlaně Tvé štítem mým
jsou proti vlnobití.
Pak přepadá mě pocit,
že ve světě jsme jediní,
co kouzlo lásky poznat směli
a abychom si její původ připoměli,
mám košili i blůzku ve skříni.
Děkuji Ti, můj drahý, že s Tebou mohu vzpomínat jen na to krásné..
ST! :o))
03.08.2011 15:50:00 | jita.1965
Krásné vzpomínky
štěstí kamínky
-navždy zůstávají
sílu jít dál nám vždy dají:-)
03.08.2011 15:43:00 | CULIKATÁ
nádherné vzpomínání :) ST
03.08.2011 13:04:00 | xoxoxo