Žlutá..
Žluté růže jsou snad ze Slunce
s paprsky prší
zlátne-li podobné meruňce
tolik nesrší
domů dnem spěchá, co poztrácí
nemusí hledat
paprsky z červánků v oblacích
všechny vyzvedat
kouzlo kouzlí až do půlnoci
růže posází
žluté v rudých srdcích tlukoucích
s trnů mosazí
v jejímž matu nach je patrný
láskou nakazí
mne svádějí růže na trny
- na ně narazí
žluté růže jsou déšť ze Slunce
v špatném počasí
rozeznám ty pravé lehounce
zvadlé.. proč asi?
Přečteno 362x
Tipy 16
Poslední tipující: Kars, PIPSQUEAK, labuť, Juan Francesco de Faro, Lota, Maryje..., hloubavá, Květka Š., CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)