Maruško, noc plná úplňkové vášně a věř, že totok velice dobře znám... krásné a ST!*** by nestačilo.
10.08.2011 19:49:00 | NikitaNikaT.
Erotika jako hrom. Kdo je ten šťastnej, co může hnedle podruhé? :-) Je dobrej... :-)
Báseňka zdařilá.
07.08.2011 09:04:00 | hatlapatla
loba....hááá! básenka luxusní...remix sexu a vesmíru...dobrej nápad.
03.08.2011 22:17:00 | ECHO PARAZIT
Jééé já jsem sama doma tak to asi půjdu tukat na souseda a pak na pavlači sousedům nebudou stačit oči:-))))Nebo přesvědčím mourka ten je svolný k podobnám hrátkám stále...nejvíce ho vzrušuje moje levá noha-jen občas jí podvede s pravou:-)
03.08.2011 22:09:00 | la loba